بررسی جوشکاری انواع چدن

دسته بندي : فنی و مهندسی » مواد و متالوژی
پیشگفتار:
جوشكاري يكي از مهم ترين فرايندهاي ساخت و توليد در صنعت مي باشد و در صنايع مختلف نظير خودرو سازي، نفت و گاز، پتروشيمي، تاسيسات و ساختمان و پل ها، حمل و نقل، كشتي سازي، صنايع ريلي، نيروگاه ها، صنايع دفاعي و هوا فضا، محصولات پزشكي، الكترونيكي و تجهيزات دقيق و ... كاربردهاي فراواني دارد. كشور ايران در حال پيمودن مسير توسعه صنعتي بوده و از اين رو صنعت جوش براي كشور از اهميت ويژه اي برخوردار است. بنابراين آموزش منسجم و هماهنگ با جهان در اين صنعت، يكي از نيازهاي مهم كشور تلقي مي گردد.
در طول جنگ جهاني دوم و پس از آن، نظر به افزايش حجم توليدات و به تبع آن افزايش حجم جوشكاري به عنوان يكي از اصلي ترين روش هاي ساخت، با بروز مشكلات متعدد در اين زمينه، هر يك از كشورهاي صنعتي در كشورهاي خود، اقدام به ساماندهي صنعت جوش و برش نمودند كه اين امر از طريق استاندارد سازي فعاليت هاي جوشكاري صورت گرفت. با توجه به تعدد استاندارد ها و مشكلات ناشي از آن و نيز روند جهاني شدن بازارها، كشورهاي صنعتي اروپايي اقدام به تاسيس مركزي متشكل از نمايندگان كشورهاي خود به عنوان فدراسيون جوش اروپا (EWF) نمودند. بعدها با حضور نمايندگان كشورهاي صنعتي نظير آمريكا و ژاپن و به دنبال آن كشورهاي در حال توسعه، سازمان جديدي تحت عنوان انستيتو بين المللي جوش (IIW) تاسيس گرديد. در حال حاضر انستيتو بين المللي جوش در تمام كشورهاي عضو از جمله ايران داراي نماينده اي مي باشد. اين نماينده علاوه بر وظيفه انتقال مشكلات صنعت جوش و برش در كشور خود، جهت بحث و بررسي و ارائه راه حل و نيز انتقال دانش روز جهان و استانداردهاي جديد، وظيفه فراهم سازي امكان بهره گيري از سيستم آموزش و تاكيد كيفي هماهنگ IIW را در كشور خود بر عهده دارد .
مركز پژوهش و مهندسي جوش ايران (IWREC)، وابسته به سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران در سال 1371 با هدف انجام فعاليت هاي پژوهشي و ارائه خدمات علمي، فني و مهندسي، مشاوره و آموزش در زمينه هاي جوشكاري، بازرسي و كنترل كيفيت تاسيس گرديده است.

فهرست مطالب:
پیشگفتار
مقدمه                                                                                                                                       
جوشکاری چدنها
مشکلات اساسی در جوشکاری چدنها
جوش پذیری وجوشکاری چدن سفید
جوش پذیری وجوشکاری چدن خاکستری
کنترل فاکتورهای موثربر جوش پذیری چدنها
بررسی ساختار کریستالی مقطع جوش
دستورالعمل جوشکاری
جوش کاری با فرایند قوس الکتریکی و الکترود دستی
انواع الکترود
نکات تکنیکی
نکاتی در ارتباط با جوشکاری چدنهای دیگر
منابع
دسته بندی: فنی و مهندسی » مواد و متالوژی

تعداد مشاهده: 8261 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 45

حجم فایل:8,707 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته متالوژی و مکانیک


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش