مقاله تغذیه و سرطان پستان

دسته بندي : علوم پزشکی » تغذیه
بخشی از متن:
تغذیه مناسب، احتمال بروز سرطان پستان و خطر پیشرفت سرطان پستان یا عود آن  را کاهش می دهد. مطالعات بسیاری در حال پیشرفت است و برای کمک به درک چگونگی رژیم غذایی و سرطان وجود دارد. ما نمی دانیم، با این حال، که تغذیه بهبود یافته ، آیا  خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت، چاقی، فشار خون بالا و بیماری های قلبی را کاهش می دهد، و همچنین افزایش کیفیت کلی زندگی را در پی دارد . تخمین زده میشود که یک سوم از مرگ ناشی از سرطان در ایالات متحده را می توان به رژیم غذایی در دوران بلوغ نسبت  داد.

فهرست مطالب:
رژیم غذایی مبتنی بر گیاه سالم
رژیم غذایی گیاهی
میوه ها و سبزیجات
بتا کاروتن
سبزیجات کلم
محصولات ارگانیک
فیبر بالا منابع میوه ها
غلات و سایر محصولات
سبزیجات
قندها و نقش انسولین

دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

تعداد مشاهده: 12879 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc, pdf

تعداد صفحات: 19

حجم فایل:940 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته تغذیه، پزشکی و رشته های مرتبط
    از جداول و تصاویر فایل اصلی اسفاده شود


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل ترجمه شده در قالب word و قابل ویرایش در 19 صفحه
    فایل اصلی در قالب PDF در 10 صفحه