بررسی مالی انبارداري در اداره جهاد كشاورزي

دسته بندي : علوم انسانی » حسابداری
بخشی از متن:
سازمان جهاد كشاورزي به گونه اي عمل مي كند كه ابتدا كارشناسان مربوط براي احداث و انجام فعاليتي در هر استان و اداره برآورد هزينه مي نمايد و صورت وضعيت اين گزارش پس از تأييد عوامل مربوط در قسمت هاي اداري، مالي و عمومي براي اداره كل استان و سپس براي وزارتخانه فرستاده مي شود تا مورد رسيدگي در كميسيون هاي مختلفي كه در آنجا برگذار مي گردد و با حضور روئساي مربوطه و همچنين وزير جهاد كشاورزي است تصويب و مبالغ مربوط به آن به خزانه كل استان ريخته مي شود. (كه در اين قسمت مباحث مختلفي در رابطه با حسابداري دولتي اعمال مي شود كه از مجال اين بحث خارج است).
با توجه به بودجه اي كه به خزانه استان ريخته شده است جهاد كشاورزي كل استان با استناد بر گزارش هاي برآورد خرج كه در ابتدا توسط كارشناسان در صورت وضعيت هاي آنها تخمين زده شده بود بودجه مربوط را به هر شهرستان اختصاص مي دهند.امروزه با پيشرفت علم و تكنولوژي امكان توليد انبوه كالا فراهم شده است اين كار به برنامه ريزي صحيح و دقيق جهت استفاده به موقع و حداكثر از امكانات را مي طلبد. ...

فهرست مطالب:
تاريخچه                                        
شرح كار                                     
نوع سيستم                                    
بخش اول : اصول انبارداري (مديريت انبار)                
فصل اول: تعاريف                                
1- تعريف انبارداري                                
2- تعريف انبار                                
3- اهداف و وظايف انبار                            
4- انواع انبار                                 
5- انواع موجودي انبار                            
فصل دوم: كد گذاري بر روي كالا                        
1- انواع كد گذاري                                
فصل سوم: چيدن اجناس و كالا در انبار                     
1- نكات مهم در چيدن كالا                            
فصل چهارم: كاردكس                                
1- انواع كاردكس                                
2- كاردكس ريالي                                
3- كاردكس انبار                                
بخش دوم: ورود كالا به انبار                        
فصل اول: بودجه بندي                            
فصل دوم: اختصاص بودجه واريز شده                     
1- فرم درخواست خريد كالا                            
2- فرم گواهي انجام كار                            
3- طريقه ورود اجناس به انبار                        
4- فرم رسيد انبار                                
فصل سوم: صدور كالا از انبار                            
1- خروج اجناس از انبار                            
2- فرم برگ درخواست كالا                            
3- فرم درخواست حواله انبار                            
4- خروج كالا از موسسه                            
5- فرم صورتمجلس تحويل كالا                        
بخش سوم: موجودی انبار                            
فصل اول: موجودی ها                                 
1- مدل اول محاسبه نقطه و میزان سفارش                    
2- مدل دوم مقدار سفارشی (میزان سفارش)                    
فصل دوم: انبار گردانی                               
1- شمارش موجودی دائمی                           
2- شمارش موجودی ادواری(انبار گردانی)                     
پایان کار                                     
فهرست منابع و مآخذ                           
دسته بندی: علوم انسانی » حسابداری

تعداد مشاهده: 5279 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 27

حجم فایل:250 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته حسابداری

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش