پروژه کارآفرینی بسته بندی خرما

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
مقدمه:
خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی، كه مواد معدنی بسیاری چون آهن، پتاسیم، روی، منگنز و ویتامینهای A ، B و E را داراست. تحقیقات درباره ی خرما  نشان داده كه این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان كولون، معده و غیره پیشگیری كند. یكی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی كه 6 تا 7 عدد خرما را در 2 لیوان آب جوش خیس كرده و صبح و شب آن را به صورت گرم بنوشید و یا مقداری خرما میل كنید و بلا فاصله یك یا دو لیوان آب گرم روی آن بنوشید . خاصیت دیگر خرما، خنثی كردن اسید اضافی معده است و از آنجا كه زیادی اسید معده باعث ترش كردن و دل درد می شود، بنابراین هر وقت دل درد گرفتید می توانید از فرمول چینی ها درطب سنتی چینی استفاده كنید ، بدین طریق كه 2 تا 3 عدد خرمای تازه و له شده را در آب جوش بیاندازید و بعد آن را هم زده و بنوشید. خرما را بعنوان میوه نیز می توانید مصرف كنید.
خرما برای افراد سالمند و بچه ها بسیار مفید است. سعی كنید به جای قند و شكراز خرما برای نوشیدن چای استفاده كنید و یا در طباخی از آن استفاده بیشتری ببرید. ورزش كاران به علت فعالیت زیاد به طور حتم باید ازعصرانه ای مقوی كه با خرما تهیه شده باشد، استفاده كنند.
برای مثال خرما و شیر را به همراه نصف فنجان آب آناناس تازه، یك قاشق پودر نارگیل، و یك قاشق آناناس خرد شده، در مخلوط كن ریخته و معجون فراهم آمده را میل فرمایید.
صد گرم خرمای تازه دارای 163 كیلو كالری انرژی، 9/0 گرم پروتئین، 3/0 گرم چربی، 38 گرم گلوسید،30 میلی گرم فسفر، 3/1 میلی گرم آهن ، 51 میلی گرم كلسیم، 10 میلی گرم ویتامین C می باشد. صد گرم خشك آن دارای 300 كالری انرژی، 2 گرم پروتئین، 6/0 گرم چربی ، 73 گرم گلوسید، 60 میلی گرم گوگرد، 50 میلی گرم فسفر، 650 میلی گرم پتاسیم، 65 میلی گرم منیزیم ، 70 میلی گرم كلسیم ، 2 میلی گرم آهن، 2/2 میلی گرم نیاسین می باشد. سدیم و ویتامین A آن قابل توجه نیست.

فهرست مطالب:
فصل اول: کلیات

1-1 مقدمه
1-2 نام کامل طرح و محل اجرای آن
1-3 مشخصات متقاضیان
1-4 دلایل انتخاب طرح
1-5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه
1-6 وضعیت و میزان اشتغالزایی
تاریخچه و سابقه مختصر طرح
تاريخچه
ارزش غذائي
مقدار کالري خرما
تاثير خرما بر سلامتي
پیشینه کاشت
اختصاصات عمومی
اختصاصات دستگاه رویشی
تنه خرما
برگ خرما
اختصاصات تشریحی
ساختار عمومی گل در نخلها
کاربرد و اهمیت اقتصادی گیاهان تیره خرما
کلیات گیاه شناسی
ترکیبات شیمیایی
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس
مدارك مورد نياز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه طرح
فصل دوم: روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه
بازدید از کارخانه بسته بندی خرما
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات و برآورد قیمت آنها
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )
فصل سوم: امور مالی طرح
1- سرمایه گذاری ثابت طرح
1-1- زمین
2-1- محوطه سازی
3-1- ساختمانها
4-1- ماشین آلات
5-1- تأسیسات
6-1- وسایط نقلیه
7-1- تجهیزات اداری
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری
جدول هزینه های ثابت طرح
2- هزینه های جاری طرح
1-2- مواد اولیه و بسته بندی
2-2- حقوق و دستمزد
3-2- هزینه نگهداری و تعمیرات
4-2- هزینه استهلاک
5-2- سوخت و انرژی 
جدول هزینه های جاری طرح
سرمایه در گردش
جمع کل سرمایه گذاری طرح 
3- فروش
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
توجیه اقتصادی محصول
محاسبه نقطه سر به سر
فصل چهارم: جمع بندی، نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح

دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4272 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 39

حجم فایل:651 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش