رعایت پاورپوینت درمورد اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی

دسته بندي : علوم پزشکی » بهداشت عمومی
مقدمه:
هدف و دامنه کاربرد
نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت .
واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات
واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی
ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان
ضرورتهای  بهداشتی در تولید
ویژگیهای فرآورده نهایی
پیشگفتار:
استاندارد رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی که نخستین بار در 1356 تهیه گرد ید بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تائید کمیسیون فنی بهداشت مواد غذائی برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در پنجاه و نهمین جلسه کمیته ملی استاندارد فرآورده های کشاورزی و غذائی مورخ 25/3 / 66 تصویب شد ، اینک به استناد ماده 1 قانون مواد الحاقی به قانون تاسیس مؤمسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه سال 1349 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می گردد.

فهرست مطالب:
مقدمه
پیشگفتار
رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی
2- هدف و دامنه کاربرد
3 – نکات بهداشتی در مراحل کاشت , داشت , برداشت
 4واحد تولیدی مواد غذا ئی : طرح وامکانات
ساختمان ها و امکانات
مشخصات سالن ها
امکانات بهداشتی
وسایل و تجهیزات ضد عفونی کردن
دسته بندی: علوم پزشکی » بهداشت عمومی

تعداد مشاهده: 2313 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 46

حجم فایل:715 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل در قالب پاوپوینت و قابل ویرایش