پاوپوینت درمورد نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
مقدمه:
منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از خراب شدن انها جلوگیری می کند.


فهرست مطالب:
مقدمه
تغییرات شیمیایی در پی انجماد
ایا می توان غداهای منجمد را در جایخی یخچال نگهداری کرد
هوا زدگی
اثر انجماد بر میکروارگانیزم ها
فراورده های دامی
سرد کردن گوشت های سفید و قرمز پیش از انجماد
رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی
منجمد کردن مواد غذایی
حفظ کیفیت مواد غذایی
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1922 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 14

حجم فایل:428 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل درقالب پاوپوینت و قابل ویرایش