تحقیق درمورد درمورد تولید نوشابه

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
مقدمه:
درمورد تولید نوشابهنوشابه ها اغلب کافئین دار هستند. البته انواعی از آن بدون کافئین هم تهیه می شوند. نوشابه ها را با شیره ی ذرت یا شکر شیرین می کنند. برای تهیه ی نوشابه های رژیمی، از مواد شیرین کننده مصنوعی همچون ساخارین استفاده می کنند که این مواد، اگرچه مزه شیرینی ایجاد می کنند، اما کالری یا مواد مغذی ندارند و سبب چاقی هم نمی شوند. معروف ترین کارخانجات تولید نوشابه در جهان، پپسی و کوکا کولا هستند که محصول خود را به تمام نقاط دنیا صادر می کنند و همچنین در بسیاری از نقاط دنیا شعبه دارند. در سال ۲۰۰۲م، نوشابه ای به نام نوشابه مکه (مکا کولا)، در فرانسه مخصوص مسلمانان تولید شد. گفته می شود که کارخانه تولید این نوشابه، ایده ی خود را از کارخانه ی نوشابه ایرانی زمزم، گرفته است. بخشی از سود حاصل از فروش این نوشابه به عنوان کمک های محلی، برای کمک به مردم فلسطین مورد استفاده قرار می گیرد.


فهرست مطالب:
● چند نمونه نوشیدنی که در ایران هم تهیه می شود
نوشابه عامل کوتاهی قد   
مضرات نوشابه های گازدار
- پـوسیدگی دندانها:
- چاقی:
- سوء تغذیه
- تاثیر بروی كلیه ها
- تاثیر بروی پوست:
- تاثیر بروی استخوانها
- تاثیر كافئین:
نوشابه، دوستی خطرناك
۴) تاثیر بر روی كلیه‌ها:
۵) سوء تغذیه:
تقویت حافظه با نوشابه گازدار   
مصرف نوشابه‌هاى الکلى
خطرات نوشیدن نوشابه‌های گازدار   
تأثیر نوشابه‌های گازدار در موارد مختلف
موادغذائی نوشابه‌ها
گاز نوشابه‌ها   
وقتی یک نوشابه می‌خورید، چه اتفاقی می‌افتد؟
● نوشابه‌خورترین ملت جهان
ایرانیان به علت مصرف بی‌رویه تنقلات و نوشابه ۴ سانتی‌متر كوتاه‌تر شده‌اند
نوشابه‌های گازدار، یكی از مهم‌ترین عوامل تولید سنگ كلیه
مواد اصلی تشكیل دهنده یك نوشابه گازدار
نوشابه‌ها، فشار خون را افزایش می‌دهند
منابع

دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1500 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: Doc

تعداد صفحات: 28

حجم فایل:322 کیلوبایت

 قیمت: 19,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل در قالب word و قابل ویرایش