پاورپوینت شربت های قندی

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
قسمتی از متن:
خرما ميوه‌اي قديمي است، چربي کمي دارد. به دلیل مقادير ناچيز سديم، بيماران مبتلا به فشارخون بالا با مصرف آن مشکلي نخواهند داشت، بيشترين اهميت خرما به علت تامين فيبر گياهي است. با توجه به تنوع مواد مغذي موجود، خرما نقش موثري در حفظ سلامت انسان‌ها دارد زیرا آهن خرما زياد است و با خوردن 15 گرم آن روزانه مي‌توان نياز بدن از جهت تامين آهن را رفع و كم‌خوني يا عوارض ناشي از كمبود آهن را به اين وسيله برطرف كرد.مصرف خرما به علت داشتن منيزيم، فوق‌العاده اهميت دارد منيزيم اثر مخصوصي در درمان جوش و غرور جواني دارد. براساس بررسي‌هاي علمي‌ مشخص شده كه مبتلايان به ديابت (بيماري قند) مي‌توانند به جاي قند صنعتي (چغندر قند و شكر) از خرما استفاده کنند زيرا منيزيم موجود در آن، كار كليه و لوزالمعده را آسان مي‌کند و از طرفي ويتامين 2B موجود در خرما، جاذب مواد قندي ساير غذاهاست.



فهرست مطالب:
شربت خرما
شربت عسل
شربت یاکون
شربت افرا
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 205 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pptx

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 27

حجم فایل:678 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش